2 gode bud på lamper der kan forbedre dit velvære

Vidste du at der findes specielle typer af lamper, som kan være medvirkende til at forbedre dit velvære? I denne artikel kan du læse mere om infrarøde og lysterapilamper, som med lys går ind og påvirker kroppen med positive effekter til følge.

 

Infrarøde lamper

Infrarøde lamper er som navnet antyder, lamper der behandler ved hjælp af infrarøde stråler. De infrarøde stråler går helt ind på celleniveau og behandler kroppen, hvorfra der opstår en effektiv detox.

 

Den detox man opnår via behandling med infrarøde stråler er gavnlig på en lang række områder, ikke mindst at afgiftningen sørger for at give frisk energi og næring i cellerne, noget som øger kroppens evne til at restituere og hele sig selv. De infrarøde stråler styrker dermed helbredet og immunforsvaret.

 

De infrarøde stråler gør også at kroppens muskler og led varmes op, hvilket får muskler og led til at slappe af. Behandling med infrarød stråling kan derfor også afhjælpe stress symptomer som anspændthed.

 

Lysterapilamper

Med lysterapilamper er du sikret en anden form for behandling, der dog også har en positiv effekt på sundhed og velvære. Lysterapilamper er kendetegnet ved at stråle med en stærkere styrke end hvad normale lamper gør – faktisk stråler de ved så høj en lux værdi, at styrken efterligner solens stråler. Det smarte ved lysterapilamper er derfor at de kan anvendes som en erstatning for solens stråler, og er derfor specielt velegnede til de mørkere perioder på året, hvor solen står på himlen i kortere tid i løbet af dagene.

 

Vi kender nok alle sammen følelsen af at vinteren rammer, dagene bliver kortere, og vi føler os en smule deprimerede. Dette skyldes at vi får mindre af solens energi og stoffer, som har den konsekvens at vi blandt andet får en mindre mængde serotonin. Når kroppen begynder at mangle stoffer som serotonin, og andre stoffer, så falder humøret, energiniveauet, og ender med at udvikle sig til det vi kalder for vinterdepressioner.

 

Med lysterapilamper kan man forøge sit daglige energiniveau, forbedrer sit humør, og generelt få mere overskud i hverdagen, noget som kan være gavnligt for enhver der døjer med faldende energi og overskud i vintermånederne.

Hvor kan man købe infrarøde- og lysterapilamper?

Både infrarøde lamper og lysterapilamper kan købes hos forhandlere i hele landet, herunder i beauty, helse og sundheds butikker, men også hos mange forhandlere af almindelige lamper. Lamperne kan selvfølgelig også købes online, hvor udvalget ofte er større, og hvor adgangen til information om de enkelte produkter også mange gange er mere fyldestgørende.

 

Uanset om du køber hos en fysisk forhandler eller online, så er det en god ide at rådføre sig med en ekspert på områder, så man er sikker på at man får købt den helt rigtige lampe, som opfylder ens ønsker og behov.