2 spændende skiferiedestinationer

Saalbach er et skisportssted i Østrig og en af de mest populære destinationer for skiløbere. Denne destination byder på masser af aktiviteter såsom skiløb, snowboarding, langrend, skøjteløb og meget mere! Hvis du er på udkig efter en uforglemmelig ferieoplevelse denne vinter, så er denne destination måske lige det, du er ude efter. Saalbach er en del at det store Ski Alpin Card, som indeholder byerne og skiområderne Zell Am See, Kitzsteinhorn mm.

1) Sneforholdene i Saalbach er fremragende – ikke alene er det et af de mest populære skisportssteder i Østrig, men det ligger også tæt nok på Salzburg til, at gæsterne kan få hurtig adgang til endnu flere pister i deres pauser fra skisport!

2) Der er også masser for ikke-skiløbere – Flere af indkvarteringsstederne tilbyder fritidsfaciliteter som indendørs pools, fitnesscentre og spabehandlinger, så hvis din partner eller dine børn ønsker noget andet, kan de også få det.

Saalbach er for alle som elsker skiferie, om det er pisterne eller øllet til afterski, så er det 100% sikkert man får en god skiferie.

Er du mere til skiferie i Frankrig?

Hvis du er på udkig efter en skidestination, der har det hele, så er det Avoriaz i Frankrig måske det perfekte valg. Det ligger omkring en time i bil fra lufthavnen i Genève og byder på nogle af de bedste skisportsmuligheder i Europa. Der er masser af aktiviteter til at fylde din tid, herunder restauranter i verdensklasse, dagspaer, svømmehal, bilfri by hvor du bliver fragtet fra parkering ned til dit hotel eller lejlighed med hestevogne. Derudover er det en by med fantastiske lokale produkter og masser af apres-ski-barer til at underholde dig efter en dag på pisterne.

Avoriaz ligger på græsen til Schweiz og derfor har du også mulighed for at stå på den stejle pist muren, som går over grænsen fra Frankrig til Schweiz.