3 Tips til at spare penge på dine shoppingvaner

Vi danskere elsker at shoppe på nettet. Specielt de seneste to år har den danske online handel eksploderet og det er alt fra dagligvarer til tøj og sko, der bliver handlet online. Vi shopper som aldrig før, og hvis du er en af dem, der flittigt har kreditkortet fremme, når du sidder foran computeren, så er denne artikel helt sikkert værd at læse med på. Vi har nemlig samlet tre af de bedste konkrete tips, som du kan gøre brug af, når du shopper. På den måde kan du spare penge på dine shoppingvaner og måske få lidt mere plads i budgettet. Og netop dit budget er det første tip vi kigger på, når vi ser på, hvordan du ved at kende dit økonomiske råderum og finde ud af, hvad der er fornuftigt at bruge på at shoppe online. Andet tip handler om, at du kan gøre brug af rabatkoder og tilbud, når de er tilgængelige og aktive. Du har helt sikkert googlet Asos rabatkode eller søgt efter rabatkoder til andre sider – og vi viser, hvordan du nemt kan finde ud af om der er aktive rabatkode på internettet. Sidst, men ikke mindst slår vi et slag for at købe mere genbrug og generelt undgå at købe noget, når du er styret af dine impulser. Læs med og bliv klogere på tre tips til at spare penge på dine shoppingvaner i 2022.

 

#3 – Læg et budget og kend dit rådighedsbeløb

Først og fremmest skal vi have styr på det fundamentale. Du skal vide, hvor mange penge du har til at shoppe for, hver eneste måned. Det er alfa omega, at du kender dit rådighedsbeløb, så du kan finde ud af, hvor du skal spare i dine shopping-mønstre. Kig derfor på dine indtægter og udgifter på dit budget og find ud af, hvor du skal spare penge. Så bliver det meget nemmere at finde ud af, hvad der er smartest at shoppe i løbet af måneden.

#2 – Brug rabatkoder og tilbud, når de er tilgængelige

En anden oplagt mulighed for at spare penge på dine shoppingvaner er naturligvis, at shoppe tilbud og bruge rabatkoder, når du handler på nettet. Her findes en genial løsning, der kan spare både tid og penge. Der findes nemlig rabatkodeværktøjer, der automatisk scanner nettet for dig og serverer aktive rabatkoder til den side du handler på – lige inden du skal til at betale. Her findes der flere muligheder, men den største i Danmark er Rabatta, hvor over 100.000 danskere i dag bruger Rabatta, når de handler på nettet. Det er gratis og nemt at komme i gang med, så der er ingen undskyldning for ikke at spare penge med rabatkoder.

#1 – Køb genbrug og undgå impulskøb

Der er selvfølgelig også rigtig mange muligheder for at spare penge, hvis du køber genbrug i stedet for at købe nyt. Det er ofte meget billigere end, hvis du køber nyt og så er det jo også godt for planeten at genbruge. Derudover skal du naturligvis også skære ned på impulskøb og altid spørge dig selv, om du nu virkelig har brug for det du er ved at købe. Følger du ovenstående tre tips har du rigtig gode forudsætninger for at spare flere penge på dine shoppingvaner og få lidt mere luft i budgettet.