Bedre søvn giver bedre præstationer

For at kunne præstere i din hverdag, skal du have ordentlig søvn. Det kan være svært for mange i en travl hverdag at kunne falde i søvn. Men heldigvis kan du gøre noget ved det. Altså problemet med ikke at få ordentlig søvn.

Hjælpemidler til søvnproblemer

Lider du af søvnproblemer bør du gøre noget aktivt for at forhindre, at dette kan påvirke sit liv negativt. Og der er intet forkert i at få hjælp til klaret dette problem. Også selvom det er hjælp fra teknik eller eksterne hjælpemidler. Du får mest ud af at løse dine problemer. Så der er intet galt i at Få hjælp til en bedre søvn med sovemasker

Blue Light briller

De fleste mennesker bruger dagligt en computer, en telefon eller en anden skærm i forbindelse med enten arbejde eller fritid. Fra disse kommer et specielt blåt lys, der påvirker din soverytme. Blåt lys gør mennesker mere vågne, kan give hovedpine og kan også give skader til dit øje.

Til at forhindre at det blåt lys får en negativ indflydelse på din soverytme, kan der med stor fordel benyttes en såkaldt Blue Light brille. Altså briller, der forhindrer at det blåt lys rammer dine øjne direkte. Så en løsning på din manglende nattesøvn kan være at Brug blå lys briller inden du går i seng

Både til mænd og kvinder

Der findes faktisk Blue Light briller designet til både mænd og kvinder. Altså briller i et design der er lavet specifikt til det ene eller det andet køn. Begge muligheder er dog lavet i et tidsløst design, der gør at din Blue Light brille kan være med til at understrege din normale stil. Altså du kan både afhjælpe dine søvnproblemer, men også fortsat beholde den stil af dit udseende, som du ønsker at understrege.