Beskyt dig selv i nattelivet

For nogle er nattelivet en utryg scene. Derfor ønsker mange at beskytte sig selv, så de kan nyde en sjov aften med deres venner og familie. Dette kan gøres på flere forskellige måder – nogle voldsommere end andre. Vil du vide, hvordan du kan beskytte dig selv i nattelivet? Så læs med herunder, hvor du får tips og tricks til at gøre lige netop dette.

Brug stiksikker vest

Som tidligere nævnt findes der både voldsomme og lette måder at beskytte sig selv i nattelivet på. En af de mere voldsomme metoder er at bruge stiksikker vest. Måske har du allerede set en stiksikker vest, da vagter og politi ofte bærer dem for at forhindre skader ved vold og slagsmål. En stiksikker vest placeres under tøjet, så ingen kan se den. Du kan finde flere forskellige stiksikre vest – nogle tungere og sikrere end andre. En stiksikker vest er en fordel for dig, der ønsker at være fuldt beskyttet i nattelivet, uden andre opfatter mistanke. Måske vil det overraske dig, hvor mange andre bærer stiksikker samt skudsikker vest i nattelivet, for at beskytte sig selv! Der er absolut ingen skam i at ønske at beskytte sig selv i nattelivet – så længe det ikke går over gevind.

Hav peberspray ved hånden

Ligesom stiksikre og skudsikre veste, er peberspray de seneste år blevet mere og mere populært at medbringe, når man skal en tur ud i nattelivet. Du kan have peberspray i tasken, under tøjet eller måske endda noget helt tredje. Især mange kvinder medbringer peberspray i nattelivet. Dette gør de ikke nødvendigvis for at bruge det, men for at føle sig mere sikre! Du kan ikke længere gå ud og købe en peberspray til privatbrug. Først skal du have en særlig tilladelse, du kun kan få hos politiet. Har du ikke dette, kan du få en stor bøde ved brug af peberspray. Husk altid at have tilladelserne i orden!

Træn selvforsvar

Ønsker du ikke at bære flere forskellige former for beskyttelse i nattelivet, kan du beskytte dig selv på en mindre voldsom og dramatisk måde. Du kan nemlig træne selvforsvar! Som tidligere nævnt bærer mange eksempelvis peberspray for at føle sig beskyttet og tryg i nattelivet. Dette er dog ikke nødvendigt, hvis du træner selvforsvar. Du kan træne selvforsvar mange forskellige steder, så du kan blive tryg i nattelivet. Husk: selvforsvar bruges kun, hvis man befinder sig i en voldelig situation!