Cellulite

Efterhånden føles det endelig som om, at vi nu kan se lyset for enden af tunnelen, når det kommer til corona. Den globale pandemi er efter flere lange år ved at være under kontrol, fordi tilpas mange mennesker nu har fået muligheden for at blive vaccineret. Dermed kan samfundet endelige begynde at køre rundt igen; vi kan gå på restaurant, til koncerter og bare mødes i større grupper i det hele taget. Det er skønt, og det er helt sikkert noget, som rigtig mange danskere vil komme til at udnytte, i takt med at det også bliver varmere og varmere.

 

Er du en af de danskere, der allerede har lagt masser af planer for, hvordan du skal nyde din sommer? Lange sommerferier til spændende destinationer, lækre drinks ved poolen og sprøde, smagfulde pizzaer i stribevis. Det er sandsynligvis sådan, en stor del af os kommer til at fejre, at corona er fortid, og at sommeren er over os.

 

Alt har konsekvenser

 

Selvom det måske lyder som om, at den forestående sommer kun kommer med fordele, skal man også huske på, at der er en bagside af medaljen. For eksempel kan det godt have konsekvenser for formen, hvis man pludselig indstiller alt træning og bruger 2 måneder på pizza og pool. Derfor kan det være godt at have alternativer til intensiv træning i baghånden.

 

Har du eksempelvis tendens til hurtigt at opbygge en del cellulite, bedre kendt som appelsinhud, hvis du er lidt for afslappet med træningen, er der ingen grund til panik. For det første er vi nu kommet så langt op i tiden, at det faktisk er fuldt ud acceptabelt at have både fedt og appelsinhud. For det andet findes der hjælpemidler til dem, der stadig ikke helt kan acceptere deres krop, som den er. Hos Shaping Studio i Randers og Egå tilbyder de en effektiv cellulite behandling ved hjælp af mikrobølger, som i løbet af kort tid stimulerer din krops naturlige produktion af kollagen. Dermed ved din hud altså blive mere glat og tonet, og appelsinhuden vil være fortid.

 

Lyder det for godt til at være sandt?

 

Nu tænker du måske, at det næsten lyder for godt til at være sandt, at man kan komme af med cellulite blot ved at ligge på en briks et par gange om måneden og få en mikrobølgebehandling. Det er det faktisk ikke. Hos Shaping Studio har de allerede haft mange tilfredse kunder igennem deres behandling, som på egen krop har oplevet, hvordan cellulite behandlingen hurtigt og effektivt har hjulpet dem med at få deres glatte hud tilbage. Vil du dog gerne vide lidt mere om teknologien bag cellulite behandling, inden du selv tør prøve det af, så er du altid mere end velkommen til at ringe til Shaping Studio og høre mere.