Der er ingen der syntes næsehår er pæne

Vi kan hurtig blive enige om at næse hår ikke er pænt, de er en naturlig del af kroppen og har en funktion, men derfor behøver de jo ikke stikke ud så man kan se dem.

Selvom jeg på ingen måder er sippet, eller syntes kroppens mange funktioner er ulækre, så er der altså noget ved næsehår, derfor syntes jeg som mange andre de ikke skal kunne ses.

Men hvordan Fjerner man så næsehår?

Du kan fjerne næsehår på forskellige måder: Klippe dem, vokse dem væk eller som de fleste vælger at trimme dem med en næsehårstrimmer.

Det sidste er klart det nemmeste, da det ikke tager mere end 2×20 sekunder og maskinen som kan gøre dette er relativt billigt. En god næsehårstrimmer koster ned til 200 kroner og kan købes online, eller i f.eks. Elgiganten.

En anden populære måde at fjerne næsehår er med voks, den gør dog en del ondt men har den fordel at så snart de er hivet ud går der længere tid før de vokser ud igen. Altså du ikke gøre et helt lige som tit som hvis man klipper dem.

En god tommelfingerregel er at hvis man vokser ens næse hår så skal man gøre det engang hver 2. måned.

NU er hurtigheden af hårvækst forskellige, og derfor skal de 2 måneder tages som en tommelfingerregel, men det passer meget godt.

Kan man få nogen til at fjerne ens næsehår?

Ofte hos arabiske frisøren kan man betale sig for at få fjernet næsehår, dette gøres dog altid med woks.

Ja du har sikkert set nogle YouTube videoer hvor mænd prøver at få fjernet deres næsehår med en vatpind der har voks på, det er faktisk præcist det samme der sker når du tager til en arabisk frisør.

Det er dog ikke alle frisøren som har denne ydelse, så evt. spørg inden du booker tid (og mens du er der så kan du få en god og grundig barbering)

Hvor kan jeg læse mere?

Da jeg selv skulle finde ud af hvordan jeg ville fjerne mine næsehår, læste jeg forskellige guides på nettet. Den jeg endte med at bruge var denne her: https://almandak.dk/fjern-naesehaar-den-sikre-maade/

Denne guide som hedder ”Fjern næsehår” beskriver i dybden nogle af de metoder jeg selv er kommet ind på i dette indlæg. Her anbefaler de også at man bruger en lille trimmer som nemt passer op i næsten og som sikkert og skånsomt kan fjerne de grimme hår i næsen.

Så næste gang du skal på date eller i byen, er du godt klædt på for det er sjældent at kvinderne finder det attraktivt at have tydeligt hår der stikker ud af næsen, så kan de være lige meget hvor lækker du ellers er.