En fysioterapeut stiller også diagnoser

I disse Corona tider er der kommet megen fokus på sundhed og sygdom. Især selvfølgelig sygdom, der er relateret til bakterier og virus, har været meget i vælten. Her har der måske været levnet mindre plads til alle de fysiske skavanker og lidelser, som mennesker også døjer med. De har været nedtonet i hele frygtdebatten om at få Corona og hermed har det også vist sig, at mange har undladt at kontakte deres læge, fordi de troede, at der skulle være plads til alle Corona tilfældene.

Nu er pandemien heldigvis på vej til at blive udfaset i det danske land og her kommer der også et stort efterslæb for det danske sygehusvæsen, når det handler om at behandle alle de mennesker, der for eksempel har fået udskudt deres operation til en ny hofte, et nyt knæ eller andre fysiske lidelser. Her vil vi se på, at fysioterapeuter også godt kan, og har lov til fra Sundhedsstyrelsen, at stille diagnoser.

En fysioterapeut i Hørsholm kan godt stille en diagnose

Måske forbinder du udelukkende læger og speciallæger samt tandlæger som nogle sundhedsmæssige fagpersoner, der har ret og lov til at stille en diagnose. Sundhedsstyrelsen har dog givet Fysioterapeutforeningen et svar på, at fysioterapeuter også gerne må stille diagnoser. Hvad kan det så handle om, spørger du?

Jo, det handler om, at fysioterapeuten identificerer, hvorvidt patienten har nogle eksisterende eller potentielle nedsættelser af sin fysiske funktionsevne. Dette kan være nedsat evne i bevægelse eller nogle funktionelle begrænsninger, der gør, at man ikke fungerer optimalt med sin krop. Har du brug for sådan en diagnose, så brug en lokal fysioterapeut i Hørsholm til at stille en diagnose og efterfølgende behandle dig for den.

Pas godt på dit helbred

En Fysioterapeut Hørsholm er ideel for dig, der bor i det nordlige København, og har brug for en god fysioterapeut. Måske har du et knæ, der driller? Måske har du hold i nakken eller ledsmerter? Uanset hvad, kan en god fysioterapeut Hørsholm være med til at give dig en kvalitetssikret diagnose og behandling.

De bruger for eksempel ultralyd til at scanne dig og se, hvad der kunne ligge til grund for dine smerter. Når diagnosen er stillet, kan behandlingen gå i gang og du er dermed i gode hænder, når det handler om dig og dit fysiske helbred. Måske kan du klare dig med nogle øvelser og måske skal der en operation til. Det hjælper fysioterapeuten med at vurdere.