Giv dig selv en større tryghed på jobbet med snitsikre handsker

Hvis du arbejder i en jobstilling, hvor du risikerer at blive overfaldet, kan det være en god idé med snitsikre handsker. Det gælder eksempelvis dig, der arbejder inden for militæret, politiet eller andre securityopgaver i risikomiljøer.

Handskerne garderer dig mod at blive snittet i hånden. Derfor kan handskerne også redde dig fra en potentiel uoprettelig skade på dine hænder. Du kan Se udvalget af snitsikre handsker her.

Derfor er snitsikre handsker en god idé

Snitsikre er fremstillet af Cut-Tex® PRO. Det er et materiale, der har det højeste niveau af snitsikkerhed. Derfor er det også det bedste materiale, du kan vælge, når du gerne vil beskytte dine hænder. Materialet gør nemlig handskerne til et yderst effektivt skjold for dine hænder, hvis du bliver overfaldet.

Vigtigt med en stor bevægelighed

Hvis du arbejder i et risikomiljø, anvender du uden tvivl dine hænder meget. Derfor er det også vigtigt, at handskerne giver dig en stor bevægelighed. Du skal være i stand til at bevæge dine hænder præcis som du plejer, når du bærer handskerne.

Hvis du ender i en overfaldssituation, er det naturligvis endnu vigtigere, at du kan bruge dine hænder korrekt til at forsvare dig.

Hvis handskerne derfor begrænser dig, bør du altid vælge en anden størrelse eller eventuelt en anden model.

Vælg komfortable snitsikre handsker

Det skal også være behageligt for dig at bære handskerne. Ofte skal du have handskerne på i timevis. Hvis handskerne derfor generer dig, vil du blive alt for irriteret over dem. Det kan resultere i, at du slet ikke bærer handskerne, eller at du bliver unødvendigt irriteret.

I et risikofyldt miljø er det ekstra vigtigt, at du altid kan bevare overblikket og holde hovedet koldt. Derfor skal dit tøj ikke genere dig. Det forhindrer dig ganske enkelt i at bevare den ønskede mentalitet på jobbet.

Hvis du gerne vil gardere dig yderligere

Det er naturligvis ikke kun snitsikre handsker, som du kan anskaffe dig. Du har også mulighed for at få andet snitsikkert tøj, der kan give dig en større sikkerhed på jobbet. Det kan både være shorts, bukser, t-shirts, trøjer og huer. Du kan Se udvalget i snitsikkert tøj her.

Når du bærer snitsikkert tøj, øger du ikke kun din sikkerhed. Du giver også dig selv en større tryghedsfølelse på jobbet. Du ved nemlig, at du er beskyttet, hvis uheldet er ude. Det gør det også nemmere for dig at bevare roen i pressede situationer.