God mulighed for hurtig at få tid til kvalificeret psykolog i København

Det kan være svært at få tid til en psykolog i København. Og ovenikøbet er det jo vigtigt, at du finder en, der har kvalifikationer, der matcher lige præcist dit behov. Men heldigvis er der muligheder. Specielt hvis du kan udenfor normale arbejdstider.

Stort udvalg af psykologer

Der findes rigtig mange psykologer på Østerbro i København og generelt i hele København. Men der er også et stor behov for psykologer. Så for det første kan det være svært at finde et sted, hvor der ikke er meget lang ventetid. Men for det andet kan det også være svært at finde en psykolog, der har de kompetencer, som matcher dig behov, og hvor der opstår en god personlig kontakt.

Ingen ventetid hos psykolog i København

Men heldigvis er der muligheder. Hos Stephan Sieland på Østerbro, som er psykolog i København kan du uden ventetid få tid til intensiv korttidsterapi. Du kan via en video på psykologens website danne dig et indtryk af psykologen, og hvordan han arbejder. En god måde at få en fornemmelse, at hvordan terapien foregår og om det passer til dit behov. Derefter er det blot at tage kontakt.

ISTDP-metoden

Psykolog Stephan Sieland i København, arbejder efter ISTDP-metoden. Det gør han for at komme målrettet og direkte til bunds i de pågældende udfordringer og få løst dem fra bunden af. Metoden har de seneste år mødt stigende popularitet, og der er opnået solide resultater ved at benytte den til behandling af svære lidelser. ISTDP er meget effektiv til blandt andet personlighedsforstyrrelser, til depression og til angst. Metoden kræver en meget aktiv psykolog i terapien, men kan vise sig ekstrem effektiv.

Bestil tid online

Har du en travl hverdag, og er det svært at finde tid til besøg hos en psykolog, så er det oplagt at bruge psykolog Stephan Sieland. Han har nemlig faste åbningstider uden for normal arbejdstid. Når du booker tid via evt. www.psykologsieland.dk eller via telefon, vil der først blive taget en forsamtale vi telefon. Derefter foregår en grundig undersøgelse af, hvad der skal gøres for at opnå det optimale og ønsket forløb. Derefter aftales en rytme med en gerne høj mødefrekvens, hvilket er det bedste, men selvfølgelig ud for netop dine behov og muligheder.

God beliggenhed

Det er super let at finde frem hen til psykolog Stephan Sieland. Faktisk kan det ikke blive mere centralt på Østerbro. Samtaler afholdes nemlig meget tæt ved Trianglen station helt centralt på Østerbro. Så der er super let adgang blandet andet via metro eller anden offentlig transport.