HighHouse udvider sortimentet med Helse

HighHouse.dk udvider deres sortiment med æteriske olier, men hvorfor?

Æteriske olier er meget populære lige nu, og det er der en god grund til! De giver en lang række fordele, der omfatter fysisk-, følelsesmæssig- og åndelig velvære. Det er rene olier, og de kan bruges til at støtte kroppens naturlige evne til at helbrede. Æteriske olier kan derudover bruges til at fremme afslapning, reducere stress og forbedre søvnen. Så har du brug for noget til at hjælpe med at danne rammerne for øget energi, humør eller forbedre den kognitive funktion?

Vores æteriske olier kommer fra de bedste leverandører rundt om i verden, og findes i en række forskellige dufte, der passer til alles behov. Uanset om du leder efter noget, der kan hjælpe dig med at slappe af, eller noget, der kan hjælpe dig med at fokusere, så har vi det hele! Det lyder måske dyrt at have 100% rene olier, men ikke hos os! Kig ind forbi og lær mere om æteriske olier, ellers er der her 3 af de mest populære æteriske olier:

Lavendel er blandt andet kendt for at en afslappende effekt på kroppen. Det er en old gammel lægeplante, som er blandt andet er blevet brugt mod søvnløshed, da det beroliger nervesystemet. Det er en af de absolut mest populære æteriske olier. Nogen bruger det i deres karbade, når de skal slappe af, men spec ielt også mennesker med ehvervet hjerneskader bruger det ved at dryppe få dråber på deres øjenpuder med hørfrø.

En anden der er værd at fremhæve er Pebermynte olie. Det er en af de mest populære æteriske olier, som blandt andet kan hjælpe mod en tilstoppet næse. Den forfriskende duft vi alle kender fra menthol, bruges ofte i en god saunagus. Det kan mærkes både på huden og i lungerne! Dertil går den rigtig godt med mange andre olier, og kan derfor varmt anbefales til aromaterapi og saunagus.

Helichrysum Italicum, på dansk kaldet Evighedsblomst, som menes at have opløftende og forfriskende egenskaber. Den siges at hjælpe med at øge energi og løfte humøret. Derfor er det tit et redskab, der bruges i aromaterapi. De gamle grækere brugte Helichrysum til at forsøge at holde sig ung eller blive yngre.