Kalkfrit vand og gode tænder

Nogle personer er bekymret over om det kan gå ud over deres tænder og knogler hvis de har kalkfrit vand i boligen. Men dette er der ingen grund til at bekymre sig over! Du kan roligt anskaffe dig et blødgøringsanlæg og nyde det kalkfrie vands mange fordele uden af være bange for om dine tænder og knogler får den kalk de har brug for.

Får jeg kalk nok?
I Danmark er der mange steder enormt meget kalk i vandet, men der er også områder hvor der næsten ingen kalk er. Hvis vi ser en smule ud i verden til vores nabolande, er der også mange her som ikke har kalk i vandet. At vandet er kalkfrit, er intet problem i forhold til sundheden af vores tænder og knogler. Vi får masser af kalk igennem den mad vi spiser til daglig. Hvis vi skulle have kalk igennem vores vand, ville man også købe kalkholdigt vand på flaske og det gør vi ikke. Det er altså på ingen måde sundhedsskadeligt. Så hvis du går og drømmer om at få det kalkfrie vand i din bolig, så du undgår alt det kedelige arbejde som kalken kan medbringe, så kan du trygt bestille et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark.

Fordele ved et blødgøringsanlæg
At have kalkfrit vand i hjemmet fører mange fordele med sig. Der sætter sig ikke kalkaflejringer i rør og varmtvandsbeholder som gør at du kan energiforbedre din bolig med op til 30%. Derudover sætter der sig ikke kalk på armaturer, vask, toilet, glas og fliser. Det betyder at dit rengøringsarbejde bliver meget lettere og der kommer meget mindre af det. Faktisk kan du sparer op til 5 timer om ugen på dagligt rengøringsarbejde. Men det er også dine vinddrevne hårdhvidevarer og husholdningsapparater som nyder godt af det kalkfrie vand. Det skyldes at der ikke sætter sig kalk i slanger, filtre og dyser hvilket betyder at apparaterne kan forlænge deres levetid med op til 5 år. Derudover slipper du for afkalkning af kaffemaskine og elkedel, og alle dine produkter har behov for langt mindre sæbe til rengøring. Dette gælder både vaskemaskine og opvasker. Dit tøj og andre tekstiler bliver mindre slidt, holder farven bedre og bliver blødere. Dit service, glas og gryder får ikke kalkstriber og glaspest. Men også din hud nyder godt af det bløde vand og vil føles mere blød ligesom dit hår. Du vil kunne bruge langt mindre sæbe når du vasker dig.

Et blødgøringsanlæg er miljøvenligt
Anlægget er i sig selv ikke miljøvenligt da det bruger både strøm og el, men det sparer dig for lige så høj udskiftning af dine hårdhvidevarer og husholdningsapparater. Derudover kan du sætte dit sæbeforbrug og brug af rengøringsmidler og afkalkningsprodukter gevaldigt ned og spare miljøet for en masse kemikalier.

Så bestil et blødgøringsanlæg og lad dine bekymringer forlade kroppen. Lad dig selv, din bolig og miljøet nyde godt af det bløde vand.