Spørgsmål – når du vil leje en autocamper

Hvor meget koster det at leje en autocamper?

Det afhænger af hvor længe du vil leje og hvilken type autocamper du ønsker. Men generelt er det meget billigere at leje en autocamper, end at tage ferie i en ferielejlighed eller hotel især hvis man fx er 4 personer. Du kan finde autocamper leje for ca. 1.000 kroner om dagen.

Hvilke faciliteter er inkluderet i lejeprisen?

Generelt omfatter lejeprisen for en autocamper de grundlæggende faciliteter som seng, køkken og badeværelse. Nogle autocampere kan også omfatte ekstra faciliteter som tv eller dvd-afspiller. Det er dog altid bedst at tjekke med udlejningsfirmaet for at se, hvad der er inkluderet i prisen.

Hvad er minimumsalderen for at leje en autocamper hos jer?

De fleste udlejningsfirmaer kræver, at du skal være mindst 21 år for at leje en autocamper. Nogle selskaber tillader dog, at du kan leje en autocamper, hvis du er 18 år gammel. Hvor andre skal du være 25 år. Det er altid bedst at tjekke med udlejningsfirmaet, før du foretager en reservation.

Hvor længe kan jeg leje autocamperen?

Den mindste du kan normalt leje en autocamper i 3 dage. Nogle udlejningsfirmaer tillader dog, at du kan leje i kortere tid. Det er altid bedst at tjekke med udlejningsfirmaet, før du foretager en reservation.

Har jeg brug for et særligt kørekort for at køre autocamper?

Nej, du behøver ikke et særligt kørekort til at føre en autocamper. Du skal dog være i besiddelse af et gyldigt kørekort og være over 21 år.

Må jeg tage mit kæledyr med i autocamperen?

Ja, de fleste udlejningsfirmaer tillader, at du kan tage dit kæledyr med i autocamperen. Det er dog altid bedst at tjekke med udlejningsfirmaet, før du foretager en reservation.

Hvor langt kan jeg køre på en dag?

Der er ingen grænse for, hvor langt du kan køre på en dag. Det er dog altid bedst at holde pauser med få timers mellemrum for at undgå træthed.

Må jeg ryge i autocamperen?

Nej, de fleste udlejningsfirmaer tillader ikke rygning i autocamperen. Det er dog altid bedst at tjekke med udlejningsfirmaet, inden du foretager en reservation.

Må jeg bruge autocamperen til kommercielle formål?

De fleste udlejningsfirmaer tillader ikke, at du bruger autocamperen til kommercielle formål. Det er dog det er altid bedst at forhøre sig hos udlejningsfirmaet, før du foretager en reservation.

Hvad er afbestillingsreglerne?

De fleste udlejningsfirmaer kræver, at du afbestiller mindst 48 timer i forvejen. Det er dog altid bedst at tjekke med udlejningsfirmaet, før du foretager en reservation.