Tandblegning

Når det kommer til dine tænder, er det vigtigste selvfølgelig, at tænderne ligesom resten af din krop helst skal være sunde og rene. Det er vigtigt at opretholde en god tandhygiejne, fordi en dårlig tandhygiejne kan føre til sundhedsproblemer, der kan påvirke livskvaliteten i større eller mindre grad. Døjer du for eksempel ofte med tandsten eller huller i tænderne, kender du helt sikkert til den smerte, som disse typer af problemer kan føre med sig. I sådanne tilfælde er det vigtigt, at man husker at komme til tandlægen og få hjælp til at rette op på problemerne.

 

Hvis du allerede har en god og balanceret tandhygiejne, kan det være, at du overvejer, hvad næste skridt så skal være? Måske er dine tænder utroligt skæve, og du har derfor i længere tid ønsket dig at få rettet tænderne – for eksempel med det smarte og usynlige Invisalign skinner. Eller måske er dine tænder, som følge af mange års kaffedrikkeri og lidt for mange glas rødvin, blevet gule og misfarvede. I så fald kan det være, at du overvejer at investere i en omgang tandblegning?

 

Tandblegning – skal jeg gøre det selv eller gå til tandlægen?

 

Det er efterhånden alment kendt, at der findes et hav af tandblegningsprodukter, som man kan købe som håndkøb på apoteket eller klikke hjem på internettet. Fælles for størstedelen af disse produkter til tandblegning er dog, at de er utroligt dyre – og desværre ikke særligt effektive. Dette skyldes, at det middel, der bruges til at blege tænder med, faktisk kun er lovligt at sælge i utroligt små mængder som håndkøb. I de fleste gør-det-selv tandblegningsprodukter er der dermed et meget lavt indhold af virkemiddel. Men hvad skal man så gøre?

 

Der er en simpel løsning. Man kan nemlig få bleget sine tænder hos tandlægen – og her har man den store fordel, at tandlægen faktisk har tilladelse til at bruge tandblegningsmiddel med et stort indhold af det virkemiddel, som reelt set gør tænderne hvidere. Vælger du at få bleget tænderne hos en professionel tandlæge, er du dermed sikker på, at du vil ende ud med et resultat, der kan ses.

 

Hvor kan jeg få bleget mine tænder?

 

Måske har din egen tandlæge meget travlt for tiden? Måske synes du bare, at det er lidt dyrt at gå til egen tandlæge for at få bleget tænderne? I så fald er der en oplagt løsning. Hos den private tandklinik 1Smile i Aarhus og København tilbyder de tandblegningsforløb til alle danskere, og her har de samtidig sat priserne helt i bund. De dygtige tandlæger på klinikkerne vil i løbet af kun få konsultationer kunne blege dine tænder, sådan så de bliver markant hvidere end tidligere. Lyder det som noget for dig, så kontakt 1Smile i dag, og hør mere.