Træn smart – gør det ikke sværere for dig selv, end det behøves at være

Der er mange store spørgsmål her i livet. Hvis der er noget, som rigtig mange ønsker at finde svaret på, så er det, hvordan man holder sig i form og holder motivationen oppe. Det kan være, at du også selv kender til det med, at man i en periode kan “finde ud af” at “gøre alt det rigtige”, men at man så efterfølgende giver op – måske fordi det ikke går så hurtigt, som man have håbet? Lyder det bekendt, så læs med i denne artikel for at få en række gode råd til, hvordan du kan træne mere smart, så det ikke behøves at være hårdere.

Sørger du for at få nok protein?

Du kan træne nok så meget, men sørger du ikke for at få nok protein, kan det gå langsomt med at se resultater. Det kan være en omstilling at få flere proteiner ind i sin kost, men når man først har lært en masse om hvad der indeholder proteiner, bliver det stille nemmere og nemmere. Hvis du synes, det er svært at få nok protein, kan det være, at du skal vælge at supplere din kost med proteinshakes eller proteinbarer.

Sørg for at træne hele kroppen

Der er alt for mange, der glemmer at træne hele kroppen, når de er i gang. Det kan være fordi, at man ikke har den tilstrækkelig viden om, hvordan man skal gøre. Det er altid træls, når man skal til at sætte sig ind i noget nyt, og uvidenheden kan gøre, at det bliver sværere at motivere sig selv til at gøre noget. Men du kan også bare vælge at træne på en multitræningsmaskine under din træning. Her kan du nemlig være sikker på, at det er hele kroppen, der bliver trænet. Så er der slet ikke noget, du behøves at læse op på!

Sætter du for høje forventninger til dig selv?

Der er også rigtig mange, der ikke har mulighed for at holde en kur, fordi de laver for store forandringer alt, alt for hurtigt. Det kan nemlig ofte betyde, at man har svært ved at følge med. Laver man en for stor opdeling mellem, hvad der er sundt, og hvad der er sundt, og risikerer man at gøre livet rigtig besværligt for sig selv. Mange kender nemlig til det med, at man spiser udelukkende sundt i en periode, hvorefter man lever enormt usundt efterfølgende.