Vær aktiv på charterferien

Når du tænker på ferie, så glæder du dig måske allermest til at vækkeuret ikke ringer kl. 6, og at du kan dase ved poolen alle de timer du vil i høj solskin.

Men aktive charterferier bliver faktisk mere og mere populære, og det behøver altså ikke kun handle om lange løbeture, svedige timer på hotellets fitnesscenter osv.

Læs her hvordan du både får en skøn men også en aktiv charterferie her i artiklen.

Aktiviteter kombineret med sightseeing

At være aktiv kan komme i mange former, og du kan især være aktiv når du er på sightseeing.

Du kan f.eks. finde nogle smukke vandreruter på lokationen, eller vælge at leje en cykel for at komme rundt i området frem for at leje bil. Vil du ud og opleve havskildpadder eller koralrev så overvej en kajaktur.

Tilmeld dig hjemmefra

Dyrker du motion til dagligt, og har du et ønske om at fortsætte med det på ferien, så kan det være en god ide at undersøge mulighederne hjemmefra, og evt. tilmelde dig forskellige hold osv. Så du ikke skal træne alene.

Men måske har du ikke tid til motion i hverdagen, og ferien skal derfor bruges på lidt ekstra træning. Så er det også en god ide at finde forskellige hold, booke tid og plads hjemmefra, så du netop er sikker på at komme afsted og være med.

 

Fordelen ved at booke hjemmefra er at du ikke skal bruge tid på det når du først er på lokationen.

Der findes også målrettede tilbud hvor der er lagt et fast program for dig der ønsker en aktiv charterferie.

 

Er feriens aktiviteter planlagt hjemmefra, så får man ofte en bedre følelse af rent faktisk også at have fået noget ud af ferien. Men husk også at lægge tid ind til at slappe af.

Aktiviteter for hele familien

Skal du have hele familien med på ferie, så kan det også være sjovt at tænke i aktiviteter som i alle kan deltage i.

I hverdagen går nogle af jer måske til fodbold, mens andre løber en tur, går i motionscenter eller deltager i andet holdsport.

På ferien har i en mulighed for at skifte den individuelle sport ud med fælles aktiviteter.

Deltag evt. i sportsarrangementer som beach- eller pool-volley, rundbold, fodbold osv. med andre gæster på hotellet, eller sørg for at leje cykler til jer alle sammen.

Her er det selvfølgelig vigtigt i tilpasser aktiviteterne til alle familiemedlemmers alder.